Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Uca Uca

Tavsiyelerin yer aldığı günlük bir blog sayfası.

Bebek Odası Takımları Evizzo'da Satışa Sunuldu

evizzo bebek odası takımları logosu

evizzo bebek odası takımları logosu

Fiziksel ve ruhsal açıdan bebek gelişimini ciddi şekilde etkileyecek bebek odası takımları bir hayli önemlidir. Erken dönemden itibaren bebeklerin ebeveyn odasından ayrı bir odada olması ileride bireyselliğini kolay kazanmasında olumlu etki sağlar. Ancak bebek yalnız uyurken güvenliğinin sağlanmasına dikkat etmek gerekir. Hem oda dekorasyonu hem de ürün özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır. Karyola parmaklıkları dar olmalı, yükseklik durumuna dikkat edilmelidir.

Bebek Yatakları

Yataklar ve bebek odası takımları kullanımının sağlıklı olması için bazı çeşitleri inceleyerek seçim yapabilirsiniz.

  • Pamuklu ve yünlü yataklar; genelde sağlıklı olarak bilinse de bebek omurilik gelişimi ve alerji durumu için pek tavsiye edilmez. Yün tozu içeride tuttuğu için alerjiye karşı risk oluşması mümkündür.

  • Visko yatak çeşitleri terleme, hava alma konularında sorunludur. Oyun alanları için ideal ancak uyku için önerilmeyen bir malzemedir.

  • Orta sertlikte sünger yataklar yeni doğan bebeklerin ilk 3 ay kullanımı için uygun olsa da uzun vadede kullanımı önerilmez.

  • İdeal yatak çeşidi olan lateksler terlemeyi emer, delikler sayesinde hava alır, koku yapmaz. Kısacası bebek ihtiyaçları için özel olarak üretilmiştir.

Bebek Yatak Fiyat

Malzeme kalitesi bakımından bebek odası takımları ile değişik fiyatlarda değerlendirilebilir. Uzun vadede kullanım için kaliteli ve sağlıklı ürünler tercih edilmelidir. Bu nedenle iyi bir araştırma sonrasında satın almak bebek sağlığı için önem taşır.



Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post