Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Uca Uca

Tavsiyelerin yer aldığı günlük bir blog sayfası.

Lüks Araç Kiralama

Araç Kiralama Şartları Ve İşlemleri

Öncelikle kişinin araç kiralamak için şartlarının uygun olması gereklidir. Kiralayacağı araç sınıfına göre yaşının uygun olması ve en az bir yıllık şoför olması gereklidir. Araç kiralama işlemlerin de öncelikle yanınızda kimliğiniz ve ehliyetinizin olması zorunludur. Belgeleri olmayan kişilere araç kesinlikle kiraya verilmemektedir. Ayrıca kişinin lüks araç kiralama işlemlerinde yaşının en az otuz olması gereklidir.

Lüks Araç Kiralama Şartları

Kişinin isteğine göre lüks araç seçenekleri değişmektedir. Lüks araçlarda standart olarak mini buzdolabı ve televizyon bulunmaktadır. Süper lüks araçlarda ise geniş deri koltuklar mini masa bardak masası özel masajlı koltuklar bulunmaktadır. Lüks araç kiralama şartlarında öncelikle kişinin yaşı en az otuz olmalıdır. Ehliyetinde problem olmamalıdır ve kredi kartı limiti en az iki bin lira olmalıdır. Aksi halde araç kiralama işlemleri yapılmamaktadır.

Araç Kiralama Fırsatları

Belirli tarihler arasında araç kiralama fırsatları sunulmaktadır. İstediğiniz aracı normal kiralama fiyatından daha uyguna kiralayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken araç kiralama şirketlerinin fırsatlı günlerini takip etmektir.

Daha fazla bilgi için http://www.arackiralama.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post